Uitzicht op visie, je had erbij moeten zijn.

Is het mogelijk om met minder woorden elkaar beter te begrijpen? Is het mogelijk om met beter luisteren tijd te besparen? Kan het überhaupt? Het afleren van sociaalwenselijk gedrag en een intrinsiek gemotiveerde houding hebben?

Op de top van de berg La Maroma, de hoogste berg van de provincie Malaga in Spanje, waaide de wind zo hard dat je moest uitkijken om niet letterlijk weg te waaien. De heenweg van de wandeling was een beklimming geworden. Het pad was verdwenen door hevige regenval en de GPS was bij het dichtslaan van de autodeur, 4 uur geleden, gesneuveld. We waren alle drie moe maar genoten van het uitzicht over de middellandse zee.

Zie je het beeld voor je? Wat denk jij als je dat leest? Heb jij niet het idee bij dergelijke verhalen ”je had erbij moeten zijn”? Ik wel.

topvisie

Is het mogelijk om met minder woorden elkaar beter te begrijpen? Is het mogelijk om met beter luisteren tijd te besparen? Kan het überhaupt? Het afleren van sociaalwenselijk gedrag en een intrinsiek gemotiveerde houding hebben? Het antwoord hierop is een volmondig “ja”.

De uitdaging voor de manager, directeur of bestuurder is om je team letterlijk op de top te krijgen. Samen van het uitzicht te genieten om direct in elkaars ogen te zien dat we elkaar begrijpen. Iedereen in jouw bedrijf wil genieten van het uitzicht op visie. Het is prachtig. Je had erbij moeten zijn!


Heeft jou team een teambuilder nodig? Ik organiseer het graag voor u. Er gaat een wereld open.

Conscio Consult Contact

Dit bericht werd geplaatst in Interim. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s